http://www.pazara.eu
 
http://www.pazara.eu Често задавани въпроси Контакти
 
Често задавани въпроси
1. Пуснах обява за продажба, но все още не се вижда в сайта. Кога ще бъде видима за потребителите?
Всички обяви се преглеждат от редактор, с цел да не се позволи показването на забранено или некоректно съдържание. След неговото одобрение вашата обява ще се визуализира на сайта.

2. Колко време е активна обявата за продажба на даден продукт?
Всяка една обява е активна до 2 седмици. Вие можете да затворите обява по-рано, ако продуктът ви е продаден или сте се отказали да го продавате. След изтичането на този период  можете отново да активирате обявата.

3. Как мога да си гарантирам доставката на продукта, ако изпратя парите с пощенски запис, банкова сметка или по друг начин?
Всичко е въпрос на договорка с продавача. Бъдете внимателни, понеже може да има некоректни продавачи. Създателите на сайта не носят отговорност за вреди, причинени от некоректен продавач. Ние само показваме вашите обяви.

4.  Как да намеря желания продукт?
За да намерите по-бързо желаните от Вас продукти, може да напишете ключова дума или думи в търсачката. Също така можете да се възползвате и от търсенето по цена, категория и др.

5. Мога ли да продавам всякакви продукти тук?
Има много сайтове, в които можете да продавате различни битови и други вещи. Този сайт е специализиран за продукти свързани с лов, риболов, стрелба и самозащита. Всички продукти извън тези категории няма да бъдат допускани до сайта, а акаунта на продавача може да бъде замразен.

  НОВИ ПРОДУКТИ   ::   ВЪПРОСИ   ::   Общи условия   ::   Линкове   ::   Карта на сайта
Copyright © 2010 Оръжеен магазин Pushka.eu, Всички права запазени
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!